“Struktura për mbrojtjen e votës e dëmton PD”, Gjonaj: Shtrohet rruga që palët të kontestojnë rezultatin

Ngritja e strukturave paralele për mbrojtjen e votës nga Partia Demokratike është e papranueshme për një vend që aspiron në BE dhe e dëmton PD-në. Kështu u shpreh analistja Edlira Gjonaj në studion e “Absolut 4”.