Strukturat e reja në PD dhe aksioni për “frymëzim” – A2

Strukturat e reja në PD dhe aksioni për “frymëzim”

Endri Hasa, anëtari i kryesisë së re të Partisë Demokratike, ishte i ftuar në “Ditarin” e orës 09:00 në A2 ku foli për zgjedhjen e strukturave të reja të brendshme në PD.