Studentët arrijnë qëllimin, tërhiqet Qeveria – A2

Studentët arrijnë qëllimin, tërhiqet Qeveria

Ministria e Arsimit është tërhequr nga vendimi i saj për tarifën e provimeve të mbajtura. Protesta e studenteve mori përmasa më të mëdha gjatë ditës së enjte, ku studenteve nga Tirana, iu bashkuan edhe ata nga të gjitha qytetet e tjera. Ministria e Arsimit ngarkoi një grup pune të shqyrtoje kërkesat për përgjysmim e tarifës së shkollimit dhe kushte më të mira.