Studentët, dëmshpërblimi i pallatit në Vlorë, drejtësia e re, Erinda Ballanca

E ftuar në studiot e A2, Avokati i Popullit Erinda Ballanca komentoi gjerësisht qëndrimin e institucionit që përfaqëson lidhur me ngjarjet e vitit të fundit, nga qasja e Qeverisë lidhur me protestat popullore që kanë shkundur vendin, në ligjshmërinë e saj lidhur me dëmshpërblimet ndaj palëve të interesuara nga ndërtimi i Unazës dhe projekteve të tjera të debatuara.