Studentët e fakultetit të drejtësisë i kthehen mësimit – A2

Studentët e fakultetit të drejtësisë i kthehen mësimit

Në fakultetin e Drejtësisë merr fund ngujimi dhe studentet lirojnë edhe ambientet e gjimnazit Petro Nini Luarasi.
Nga sot kjo është një ditë normale studimi për studentët e këtij fakulteti pas muajsh proteste. Viti akademik do te mbyllet brenda muajit korrik, dhe dekani Artan Hoxha shpreh mirënjohje për studentët që shkunden shtetin dhe stafet akademike me protestën e tyre, siç tha ai.
Gazetarja e A2CNN Ornela Joti ndoqi orët e para të mësimit në mëngjesin e sotëm.