Studentët në ditën e 7 të protestës – A2

Studentët në ditën e 7 të protestës

Studentëve këtë të martë iu bashkuan edhe gjimnazistët. Jo vetëm ata të Tiranës, por dhe të rretheve.

Në ditën e shtatë, që ishte vendosur dhe si afati limit për plotësimin e kërkesave të tyre, studentët e Korçës, Shkodrës, Elbasanit, Vlorës, Gjirokastrës dhe Durrësit marshuan drejt Ministrisë së Arsimit me një një listë kërkesash që janë bërë publike prej ditësh.