Studentët në ngujim, të tjerët duan mësim – A2

Studentët në ngujim, të tjerët duan mësim

Dhjetëra studentë vijojnë ngujimin në auditorë, ndërsa të tjerë protestojnë për fillimin e mësimit. Me këtë situatë është përballur Fakulteti i Drejtësisë dhe Ekonomisë. Të ndarë në dy grupe, studentët i tremben humbjes së vitit akademik, ndërsa për të ngujuarit që thonë se janë më të shumtë në numër, kauza e tyre është më e rëndësishme.