Studentët refuzojnë dialogun me Lindita Nikollën – A2

Studentët refuzojnë dialogun me Lindita Nikollën

Lindita Nikolla arriti të bëjë vetëm pak hapa nga hyrja e godinës së Ministrisë së Arsimit, në një përpjekje të dështuar për të komunikuar me mijëra studentë, që rrethuan institucionin gjatë paradites së të shtunës. Thirrjet për t’u larguar dhe fërshëllimat e ndalën atë dhe truprojat që e shoqëronin.