Studentët rikthehen në protestë: Anulim ligjit – A2

Studentët rikthehen në protestë: Anulim ligjit

Memet dhe pankartat kanë qenë pika e fortë e studentëve në protestë. Sot ata kanë shfaqur një banderolë gjigante që ka mbuluar thuajse të gjithë fasadën e universitetit politeknik.
Një tjetër gjetje origjinale e studenteve është edhe dizenjimi i një paketë cigareje, me logon e kabinetit të qeverise: PAL- Paketa e Arsimit të Lartë.
Studentët ironizojnë Ramën në mesazhin sensibilizues të këtij produkti, duke shkruar: “Dialogu me Kryeministrin, dëmton rëndë veten dhe njerëzit rreth teje.”

  • LAJMI I FUNDIT | Kryeministri Edi Rama mban fjalën në Kongresin e Partisë Socialiste
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Detyra jonë e parë, të marrim 800 000 vota për mandatin e tretë
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Mandati i tretë na duhet për të çuar vendin në nivel tjetër
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Falë nesh, Shqipëria është e respektuar nga lidershipi evropian
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Nga 1 janari, paga minimale do të jetë 30 000 lekë
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Njerëzit nuk e ngatërrojnë Skënderbeun me besëlidhësit e rinj