Studimi amerikan: Gripi sezonal dhe Covid-19 mund të përhapen edhe përmes pluhurit

Sezoni i gripit dhe Covid-19 janë gati të përplasen. Të dyja janë sëmundje që lidhen me rrugët e frymëmarrjes, por që shkaktohen nga viruse të ndryshme.