Studimi amerikan: Të mbash një qen, zgjat jetën

I kanë quajtur miqtë më të mirë të njeriut për shumë arsye dhe ja ku po ju njohim me një tjetër… Të kesh një qen, redukton rrezikun për të vdekur para kohe. Një studim i publikuar në revistën e shoqatës “American Heart”, kurorëzoi 70 vite kërkime dhe përfshiu 4 milionë njerëz në vende të ndryshme.