Studimi i botës së banueshme të humbur, NASA njofton dy misione të reja në planetin Afërditë

Dy misione të reja për të studiuar botën e humbur të banueshme në planetin Afërditë. Është ky plani i NASA-s, i pari në dekada, për të shqyrtuar atmosferën dhe historinë gjeologjike të fqinjit më të afërt planetar të Tokës.