Studimi i historisë, Kasmi: Ka probleme sistemi, në Mësuesi shkojnë nxënësit ngelës

Publikuar më: 29/11/2021, ora 22:03

Studimi i historisë, Kasmi: Ka probleme sistemi, në Mësuesi shkojnë nxënësit ngelës

Publikuar më: 29/11/2021, ora 22:03

Brezat e rinj dhe historia, duket se janë në një marrëdhënie gjithmonë më konfuze, pavarësisht instrumenteve më të shumta që mund të kenë në dispozicion. Për historianen Nevila Nika, “lënda e historisë nuk është temë me zgjedhje, nuk preferohet, të rinjtë nuk e mësojnë. Ndërkohë, historiani Marenglen Kasmi flet për një problem sistemi.

Studimi i historisë, Kasmi: Ka probleme sistemi, në Mësuesi shkojnë nxënësit ngelës

Publikuar më: 29/11/2021, ora 22:03

Brezat e rinj dhe historia, duket se janë në një marrëdhënie gjithmonë më konfuze, pavarësisht instrumenteve më të shumta që mund të kenë në dispozicion. Për historianen Nevila Nika, “lënda e historisë nuk është temë me zgjedhje, nuk preferohet, të rinjtë nuk e mësojnë. Ndërkohë, historiani Marenglen Kasmi flet për një problem sistemi.