Studimi i Oksfordit: Mjalti, më i mirë se antibiotikët për ftohjen

Një studim i ri sugjeron se mjalti është një alternativë e mirë për lehtësimin e simptomave të ftohjes dhe kollës. Prej vitesh, mjalti është përdorur si mjekim popullor dhe studimet kanë provuar se ai mund të vrasë bakteret.