Studimi në Itali tregon kur Covid-19 është më vdekjeprurës

Covid-19 është më vdekjeprurës nëse shkakton dëmtim të dyfishtë të mushkërisë. Ky është rezultati i një studimi italian i publikuar në revistën e njohur mjekësore “Lancet”. Kjo do të ndihmojë mjekët dhe infermierët që të evidentojnë në mënyrë të shpejtë pacientët që janë më të rrezikuar, në mënyrë që të përqendrojnë përkujdesen tek ata. Në studim janë përfshirë 301 persona të prekur nga koronavirusi në 6 spitale të ndryshme të Italisë.