Studimi nga universiteti “Princeton”: Vera dhe moti i ngrohtë nuk do ta ndalojnë koronavirusin

Klima dhe në veçanti lagështia, luajnë një rol në përhapjen e koronavirusëve të tjerë dhe gripit. Por ky faktor, sipas studiuesve të universitetit amerikan “Princeton” është i kufizuar të shkurtojë jetëgjatësinë e pandemisë aktuale, thënë ndryshe nuk kemi akoma një imunitet kolektiv të mjaftueshëm kundër Covid-19.