Studimi: Përdorimi i Facebook rrit depresionin – A2

Studimi: Përdorimi i Facebook rrit depresionin

Një studim i ri në Shtetet e Bashkuara sugjeron heqjen dorë nga rrjetet sociale ose përdorimin sa më pak të tyre. Përveç benefiteve prej tyre, mjeket theksojnë se përdorimi në çdo moment i Facebook, rrit nivelin e depresionit dhe i bën njerëzit vërtet asocial.