Stuhi e madhe dëbore godet bregdetin lindor të SHBA, ndërpriten fluturimet dhe vaksinimi

Pjesa verilindore e Shteteve të Bashkuara të Amerikës është përfshirë nga stuhia dimërore më e rëndë në vite. Në disa zona është shpallur gjendja e emergjencës, ndërsa banorëve iu është kërkuar që të shmangin daljet e panevojshme nga banesa.