Stuhi shiu dhe breshëri në rajon

Publikuar më: 8/6/2022, ora 08:13

Stuhi shiu dhe breshëri në rajon

Publikuar më: 8/6/2022, ora 08:13

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Proja