Stuhi vdekjeprurëse në SHBA, viktima dhe ndërprerje të energjisë elektrike

Një stuhi vdekjeprurësë debore ka përfshirë shtetet e bashkuara. Mbi 21 persona kanë humbur jetën, ndërsa miliona njerëz në teksas kanë mbetur pa energji elektrike.