Stuhia në Mesdhe? Në Shqipëri, nuk ka vend për panik

Rrjetet sociale kanë përhapur në mënyrë virale lajmin e rrezikut të një stuhie të fuqishme në Mesdhe, Por sipas meteorologes Tanja Porja, përtej një forcimi të erës dhe vranësirave normale të stinës, brigjet e Shqipërisë nuk do të ndikohen.