Stuhia në Teksas, moti i ftohtë dhe reshjet e borës shkaktojnë probleme

Gazetarja Anita Hoxha, në lidhje me Skype nga SHBA për Dita Jonë tregon për ditët e vështira në shtetin amerikan për shkak të borës dhe temperaturave të pazakonta.