Suedia dhe Finlanda në NATO, Biden: Zgjerimi nuk është kërcënim, kanë plotësuar kushtet

Publikuar më: 19/5/2022, ora 20:32

Suedia dhe Finlanda në NATO, Biden: Zgjerimi nuk është kërcënim, kanë plotësuar kushtet

Publikuar më: 19/5/2022, ora 20:32

Shtetet e Bashkuara të Amerikës mbështesin fuqishëm anëtarësimin e Finlandës dhe Suedisë në NATO. Presidenti Joe Biden priti liderët e të dyja vendeve në Shtëpinë e Bardhë, duke theksuar se do të jenë një vlerë e shtuar për aleancën ushtarake dhe vlerësoi kontributin në misionet bashkë me trupat amerikane në Kosovë, Afganistan dhe Irak.

Suedia dhe Finlanda në NATO, Biden: Zgjerimi nuk është kërcënim, kanë plotësuar kushtet

Publikuar më: 19/5/2022, ora 20:32

Shtetet e Bashkuara të Amerikës mbështesin fuqishëm anëtarësimin e Finlandës dhe Suedisë në NATO. Presidenti Joe Biden priti liderët e të dyja vendeve në Shtëpinë e Bardhë, duke theksuar se do të jenë një vlerë e shtuar për aleancën ushtarake dhe vlerësoi kontributin në misionet bashkë me trupat amerikane në Kosovë, Afganistan dhe Irak.