Suedia dhe Finlanda në NATO, ekspertët në Rusi: Pasiguri të reja në Europë

Publikuar më: 19/5/2022, ora 17:19

Suedia dhe Finlanda në NATO, ekspertët në Rusi: Pasiguri të reja në Europë

Publikuar më: 19/5/2022, ora 17:19

Ekspertët parlajmërojnë se anëtarësimi i mundshëm i Suedisë dhe Finlandës në NATO nuk do të sjellë sigurinë e kërkuar, por mund t’i shtojë pasiguri të reja Europës, nëse blloku pozicionon forca ushtarake në dy vendet.

Suedia dhe Finlanda në NATO, ekspertët në Rusi: Pasiguri të reja në Europë

Publikuar më: 19/5/2022, ora 17:19

Ekspertët parlajmërojnë se anëtarësimi i mundshëm i Suedisë dhe Finlandës në NATO nuk do të sjellë sigurinë e kërkuar, por mund t’i shtojë pasiguri të reja Europës, nëse blloku pozicionon forca ushtarake në dy vendet.