Suedia dhe Finlanda në NATO, SHBA mbështet anëtarësimin. Kërkon shpjegime nga Turqia

Publikuar më: 14/5/2022, ora 14:08

Suedia dhe Finlanda në NATO, SHBA mbështet anëtarësimin. Kërkon shpjegime nga Turqia

Publikuar më: 14/5/2022, ora 14:08

Presidenti amerikan, Joe Biden, ka theksuar “bashkëpunimin e ngushtë të sigurisë dhe mbrojtjes” midis Shteteve të Bashkuara, Finlandës dhe Suedisë, në një telefonatë të përbashkët me liderët e këtyre vendeve, gjatë se cilës ai inkurajoi gjithashtu anëtarësimin e tyre në NATO.

Suedia dhe Finlanda në NATO, SHBA mbështet anëtarësimin. Kërkon shpjegime nga Turqia

Publikuar më: 14/5/2022, ora 14:08

Presidenti amerikan, Joe Biden, ka theksuar “bashkëpunimin e ngushtë të sigurisë dhe mbrojtjes” midis Shteteve të Bashkuara, Finlandës dhe Suedisë, në një telefonatë të përbashkët me liderët e këtyre vendeve, gjatë se cilës ai inkurajoi gjithashtu anëtarësimin e tyre në NATO.