“Suedia nuk ka mbështetje ligjore për masa kufizuese”

Në Suedi numërohen mbi 25 000 të infektuar dhe mbi 3100 jetë të humbura nga pandemia. Por, ajo për të cilën Suedia është përfolur më shumë në këtë situatë është qasja dhe strategjia me të cilën po përballet me koronavirusin. Shuquri Sejdiaj, gazetar në Suedi, ishte në lidhje të drejtpërdrejtë me “Ditari” në A2 për të folur për situatën atje.