Suksesi i Gersi Trokës

Publikuar më: 4/7/2022, ora 09:46

Suksesi i Gersi Trokës

Publikuar më: 4/7/2022, ora 09:46

Javën e shkuar u mbyll me sukses Kampionati Europian “Emil Open” në Çeki, ku kampioni i Shqipërisë Gersi Troka na përfaqësoi në sportin e notit. Në këtë kampionat ishin pjesëmarrës 15 shtete të Europës dhe Gersi mori pjesë në dy gara: 50m krol, ku zuri vendin e katërt dhe 100m krol, medalje e argjendtë. Gersi dhe trajneri i tij Gentian Lama ishin sot në studion e “Dita jonë, në A2 CNN.

Suksesi i Gersi Trokës

Publikuar më: 4/7/2022, ora 09:46

Javën e shkuar u mbyll me sukses Kampionati Europian “Emil Open” në Çeki, ku kampioni i Shqipërisë Gersi Troka na përfaqësoi në sportin e notit. Në këtë kampionat ishin pjesëmarrës 15 shtete të Europës dhe Gersi mori pjesë në dy gara: 50m krol, ku zuri vendin e katërt dhe 100m krol, medalje e argjendtë. Gersi dhe trajneri i tij Gentian Lama ishin sot në studion e “Dita jonë, në A2 CNN.