Suksesi i Suedisë gjatë pandemisë, ministrja e Shëndetësisë: Nuk bëmë asgjë me detyrim

Suedia nuk e përjetoi karantinën për asnjë ditë të vitit 2020 dhe prej një javë tashmë, nuk raporton më asnjë viktimë nga Covid-19. Kjo metodë e ndjekur nga shteti suedez ka ngritur pikëpyetje te shtetet e tjera, nëse duhet të shërbejë apo si një model për të luftuar pandeminë.

Nga Max Foster, CNN