Suksesi në “America’s Got Talent”, Arnold dhe Artan Balla shkëlqejnë në spektaklin amerikan

Publikuar më: 15/7/2022, ora 08:22

Suksesi në “America’s Got Talent”, Arnold dhe Artan Balla shkëlqejnë në spektaklin amerikan

Publikuar më: 15/7/2022, ora 08:22

Dy vëllezërit Balla sollën në Dita Jonë emocionet e mbrëmjes në "America's Got Talent" ku ngritën publikun dhe jurinë në këmbë me performancën e tyre.

Suksesi në “America’s Got Talent”, Arnold dhe Artan Balla shkëlqejnë në spektaklin amerikan

Publikuar më: 15/7/2022, ora 08:22

Dy vëllezërit Balla sollën në Dita Jonë emocionet e mbrëmjes në "America's Got Talent" ku ngritën publikun dhe jurinë në këmbë me performancën e tyre.