Sulltan Nevruzi, çfarë simbolizon festa dhe si e kremtojnë bektashinjtë në Shqipëri e gjithë botën

Publikuar më: 22/3/2023, ora 15:19

Sulltan Nevruzi, çfarë simbolizon festa dhe si e kremtojnë bektashinjtë në Shqipëri e gjithë botën

Publikuar më: 22/3/2023, ora 15:19

Gazetari Ferdinand Samarxhi, raporton nga selia e Kryegjyshatës Botërore të Bektashinjve.