Sulltan Nevruzi, festohet Viti i Ri kalendarik dhe ditëlinjda e Imam Aliut

Publikuar më: 22/3/2023, ora 14:56

Sulltan Nevruzi, festohet Viti i Ri kalendarik dhe ditëlinjda e Imam Aliut

Publikuar më: 22/3/2023, ora 14:56

Në kryegjyshatën botërore bektashiane në Tiranë janë mbajtur festime për ditën e Sulltan Nevruzit. Kryegjyshi Haxhi Dede Edmond Brahimaj ka uruar besimtarët për këtë ditë të veçantë, e cila simbolizon disa gëzime.

Sulltan Nevruzi, festohet Viti i Ri kalendarik dhe ditëlinjda e Imam Aliut

Publikuar më: 22/3/2023, ora 14:56

Në kryegjyshatën botërore bektashiane në Tiranë janë mbajtur festime për ditën e Sulltan Nevruzit. Kryegjyshi Haxhi Dede Edmond Brahimaj ka uruar besimtarët për këtë ditë të veçantë, e cila simbolizon disa gëzime.