Sulm me armë në Kaliforni, viktima dhe të plagosur

Publikuar më: 29/7/2019, ora 12:22

Sulm me armë në Kaliforni, viktima dhe të plagosur

Publikuar më: 29/7/2019, ora 12:22

Terror në Kaliforni. 3 persona u vranë dhe 15 të tjerë mbetën të plagosur në një festival ushqimi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Sulm me armë në Kaliforni, viktima dhe të plagosur

Publikuar më: 29/7/2019, ora 12:22

Terror në Kaliforni. 3 persona u vranë dhe 15 të tjerë mbetën të plagosur në një festival ushqimi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.