Sulm me thikë në Kanada, 10 persona të vrarë, autorët në arrati

Publikuar më: 5/9/2022, ora 13:20

Sulm me thikë në Kanada, 10 persona të vrarë, autorët në arrati

Publikuar më: 5/9/2022, ora 13:20

Një ngjarje e rëndë ka tronditur Kanadanë. Dy persona kanë sulmuar me thikë disa persona të dy komuniteteve indigjene në Saskatçeuan, duke vrarë 10 prej tyre dhe plagosur të paktën 15 të tjerë. Dy autorët janë identifikuar dhe policia është ende në kërkim të tyre.

Sulm me thikë në Kanada, 10 persona të vrarë, autorët në arrati

Publikuar më: 5/9/2022, ora 13:20

Një ngjarje e rëndë ka tronditur Kanadanë. Dy persona kanë sulmuar me thikë disa persona të dy komuniteteve indigjene në Saskatçeuan, duke vrarë 10 prej tyre dhe plagosur të paktën 15 të tjerë. Dy autorët janë identifikuar dhe policia është ende në kërkim të tyre.