Sulm me thikë vëllezërve në Elbasan, një i vrarë dhe një i plagosur, kapet autori

Publikuar më: 6/11/2021, ora 11:00

Sulm me thikë vëllezërve në Elbasan, një i vrarë dhe një i plagosur, kapet autori

Publikuar më: 6/11/2021, ora 11:00

Një konflikt fizik që gjeneroi në përdorimin e armëve të ftohta të tipit thikë, shkaktoi një të vdekur dhe një të plagosur në qytetin e Elbasanit. Viktima dhe i plagosuri janë vëllezër, ndërsa policia identifikoi dhe arrestoi autorin e dyshuar. Hetimet paraprake nuk specifikojnë zyrtarisht motivet e kësaj ngjarje, duke i cilësuar si të dobëta.

Sulm me thikë vëllezërve në Elbasan, një i vrarë dhe një i plagosur, kapet autori

Publikuar më: 6/11/2021, ora 11:00

Një konflikt fizik që gjeneroi në përdorimin e armëve të ftohta të tipit thikë, shkaktoi një të vdekur dhe një të plagosur në qytetin e Elbasanit. Viktima dhe i plagosuri janë vëllezër, ndërsa policia identifikoi dhe arrestoi autorin e dyshuar. Hetimet paraprake nuk specifikojnë zyrtarisht motivet e kësaj ngjarje, duke i cilësuar si të dobëta.