Sulm përballë dhe në krah! – Absolut 4 – 06/04/2021

Të ftuar:

Fatmir Xhafaj, ish-ministër i Brendshëm, kandidat i PS në Tiranë.
Alfred Rushaj, drejtor i Fushatës së PD, kandidat i PD në Tiranë.