“Sulme dhe mercenarë çeçenë”, mediat serbe, fushatë për të nxitur tensione në Kosovë

Publikuar më: 22/8/2022, ora 16:21

“Sulme dhe mercenarë çeçenë”, mediat serbe, fushatë për të nxitur tensione në Kosovë

Publikuar më: 22/8/2022, ora 16:21

Mediat serbe kanë nisur një fushatë për të nxitur tensione në Kosovë. Duke cituar presidentin, Aleksandër Vuçiç, gazeta të ndryshme si Informer, Srpski Telegraf dhe Alo, raportojnë se mercenarë të huaj anti-Putin janë angazhuar për të vrarë serbët e Kosovës. Faqja e parë e tyre është hapur me këtë titull kryesor: “Prishtina solli çeçenë dhe çerkezë për të vrarë serbët e Kosovës”.

“Sulme dhe mercenarë çeçenë”, mediat serbe, fushatë për të nxitur tensione në Kosovë

Publikuar më: 22/8/2022, ora 16:21

Mediat serbe kanë nisur një fushatë për të nxitur tensione në Kosovë. Duke cituar presidentin, Aleksandër Vuçiç, gazeta të ndryshme si Informer, Srpski Telegraf dhe Alo, raportojnë se mercenarë të huaj anti-Putin janë angazhuar për të vrarë serbët e Kosovës. Faqja e parë e tyre është hapur me këtë titull kryesor: “Prishtina solli çeçenë dhe çerkezë për të vrarë serbët e Kosovës”.