Sulmet e hakerave në Shqipëri, publikohet raporti i FBI: Kishin hyrë në sistem 14 muaj më parë

Publikuar më: 22/9/2022, ora 15:58

Sulmet e hakerave në Shqipëri, publikohet raporti i FBI: Kishin hyrë në sistem 14 muaj më parë

Publikuar më: 22/9/2022, ora 15:58

Agjencia për Sigurinë Kibernetike dhe Infrastrukturore (CISA) dhe Byroja Federale e Hetimit, FBI ka publikuar raportin në lidhje me sulmet kibernetike që hakerat iranianë kryen në Shqipëri. Ajo që bie në sy në këtë raport është se hakerat kanë pasur akses në faqet e qeverisë shqiptare 14 muaj përpara se të nisin sulmin në korrik dhe shfrytëzuan periodikisht përmbajtjen e postës elektronike.

Sulmet e hakerave në Shqipëri, publikohet raporti i FBI: Kishin hyrë në sistem 14 muaj më parë

Publikuar më: 22/9/2022, ora 15:58

Agjencia për Sigurinë Kibernetike dhe Infrastrukturore (CISA) dhe Byroja Federale e Hetimit, FBI ka publikuar raportin në lidhje me sulmet kibernetike që hakerat iranianë kryen në Shqipëri. Ajo që bie në sy në këtë raport është se hakerat kanë pasur akses në faqet e qeverisë shqiptare 14 muaj përpara se të nisin sulmin në korrik dhe shfrytëzuan periodikisht përmbajtjen e postës elektronike.