Sulmet kibenertike ndaj bankave, Rama mbledh gurvernatorin Sejko dhe drejtuesin e SHISH

Publikuar më: 27/12/2022, ora 16:40

Sulmet kibenertike ndaj bankave, Rama mbledh gurvernatorin Sejko dhe drejtuesin e SHISH

Publikuar më: 27/12/2022, ora 16:40

Përballja me sulmet kibernetike dhe siguria e sistemeve bankare kanë çuar në zyrën e kryeministrit Edi Rama, Guvernatorin e Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko, dhe drejtuesin e komanduar të Shërbimit Informativ të Shtetit (SHISH), Oljan Kanushi.

Sulmet kibenertike ndaj bankave, Rama mbledh gurvernatorin Sejko dhe drejtuesin e SHISH

Publikuar më: 27/12/2022, ora 16:40

Përballja me sulmet kibernetike dhe siguria e sistemeve bankare kanë çuar në zyrën e kryeministrit Edi Rama, Guvernatorin e Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko, dhe drejtuesin e komanduar të Shërbimit Informativ të Shtetit (SHISH), Oljan Kanushi.