Sulmet kibernetike dhe publikimi i detajeve nga mediat, kush e ka fajin?

Publikuar më: 20/9/2022, ora 20:23

Sulmet kibernetike dhe publikimi i detajeve nga mediat, kush e ka fajin?

Publikuar më: 20/9/2022, ora 20:23

Analisti Lutfi Dervishi komenton ngjarjen e sulmeve kibernetike ndaj Shqipërisë, ku dyshohet përfshirja e Iranit.