“Sulmet kibernetike, lufta e shekullit”, drejtori i sigurisë në AKSHI: Duhet të qëndrojmë në alert

Publikuar më: 13/9/2022, ora 10:14

“Sulmet kibernetike, lufta e shekullit”, drejtori i sigurisë në AKSHI: Duhet të qëndrojmë në alert

Publikuar më: 13/9/2022, ora 10:14

Drejtori i Sigurisë në AKSHI, Enis Ylli ka paralajmëruar se mund të ndodhin sulme të tjera kibernetike në sektorë të tjerë në vendin tonë, pas atij të e-albania dhe sistemit TIMS. I ftuar në Ditari në A2 CNN, Ylli theksoi se të gjithë duhet të jenë në alarm pasi qëllimi i hakerave është krijimi i destabilitetit në vend.

“Sulmet kibernetike, lufta e shekullit”, drejtori i sigurisë në AKSHI: Duhet të qëndrojmë në alert

Publikuar më: 13/9/2022, ora 10:14

Drejtori i Sigurisë në AKSHI, Enis Ylli ka paralajmëruar se mund të ndodhin sulme të tjera kibernetike në sektorë të tjerë në vendin tonë, pas atij të e-albania dhe sistemit TIMS. I ftuar në Ditari në A2 CNN, Ylli theksoi se të gjithë duhet të jenë në alarm pasi qëllimi i hakerave është krijimi i destabilitetit në vend.