Sulmet kibernetike, Shqipëria pjesë e fushatës ”#SELLSAFE” të EUROPOL

Publikuar më: 3/11/2021, ora 16:01

Sulmet kibernetike, Shqipëria pjesë e fushatës ”#SELLSAFE” të EUROPOL

Publikuar më: 3/11/2021, ora 16:01

Shqipëria do të bëhet pjesë e fushatës sensibilizuese kundër krimeve kibernetike SELLSAFE. Pas operacionit të EUROPOL në arrestimin e 28 personave mes tyre dhe shqiptare, Policia e Shtetit lajmëroi nisjen e fushatës ndërgjegjësuese për qytetarët dhe bizneset që përdorin blerjet online.

Sulmet kibernetike, Shqipëria pjesë e fushatës ”#SELLSAFE” të EUROPOL

Publikuar më: 3/11/2021, ora 16:01

Shqipëria do të bëhet pjesë e fushatës sensibilizuese kundër krimeve kibernetike SELLSAFE. Pas operacionit të EUROPOL në arrestimin e 28 personave mes tyre dhe shqiptare, Policia e Shtetit lajmëroi nisjen e fushatës ndërgjegjësuese për qytetarët dhe bizneset që përdorin blerjet online.