Sulmet kibernetike, vitin e shkuar u synuan bankat dhe agjencitë e dhënieve të huave

Publikuar më: 10/7/2022, ora 13:25

Sulmet kibernetike, vitin e shkuar u synuan bankat dhe agjencitë e dhënieve të huave

Publikuar më: 10/7/2022, ora 13:25

Vitin e shkuar, sulmet kibernetike përfshinë bankat si dhe agjencitë e dhënieve të huave në vend. Sipas raportit vjetor të Autoritetit Kombëtar për Certifikim Elektronik dhe Sigurinë Kibernetike, drejt këtyre institucioneve pati shtim të sulmeve. Rritja e financimeve në drejtim të mbrojtjes kibernetike është edhe thirrja që ekspertët të fushës vijojnë të përsërisin.

Sulmet kibernetike, vitin e shkuar u synuan bankat dhe agjencitë e dhënieve të huave

Publikuar më: 10/7/2022, ora 13:25

Vitin e shkuar, sulmet kibernetike përfshinë bankat si dhe agjencitë e dhënieve të huave në vend. Sipas raportit vjetor të Autoritetit Kombëtar për Certifikim Elektronik dhe Sigurinë Kibernetike, drejt këtyre institucioneve pati shtim të sulmeve. Rritja e financimeve në drejtim të mbrojtjes kibernetike është edhe thirrja që ekspertët të fushës vijojnë të përsërisin.