Sulmet ndaj SPAK, Çipa: Rama po ndryshon qasjes për shkak të rikthimit të Berishës dhe Metës

Publikuar më: 11/5/2022, ora 21:30

Sulmet ndaj SPAK, Çipa: Rama po ndryshon qasjes për shkak të rikthimit të Berishës dhe Metës

Publikuar më: 11/5/2022, ora 21:30

Sulmet e fundit në drejtim të SPAK dhe institucioneve të tjera të reja të drejtësisë, gazetari Aleksandër Çipa i sheh si një moment të ri në marrëdhëniet mes dy kampeve politikbërës. Sipas Çipës, kryeministri Rama po ndryshon qasje edhe për shkak të rikthimit në arenën e përballjes politike të Sali Berishës dhe Ilir Metës.

Sulmet ndaj SPAK, Çipa: Rama po ndryshon qasjes për shkak të rikthimit të Berishës dhe Metës

Publikuar më: 11/5/2022, ora 21:30

Sulmet e fundit në drejtim të SPAK dhe institucioneve të tjera të reja të drejtësisë, gazetari Aleksandër Çipa i sheh si një moment të ri në marrëdhëniet mes dy kampeve politikbërës. Sipas Çipës, kryeministri Rama po ndryshon qasje edhe për shkak të rikthimit në arenën e përballjes politike të Sali Berishës dhe Ilir Metës.