Sulmet në Gaza, Izraeli vret liderin e dytë të grupit Xhihadi Islamik Palestinez

Publikuar më: 7/8/2022, ora 21:49

Sulmet në Gaza, Izraeli vret liderin e dytë të grupit Xhihadi Islamik Palestinez

Publikuar më: 7/8/2022, ora 21:49

Sulmet në rripin e Gazas vijojnë të përshkallëzohen. Izraeli raportohet të ketë vrarë liderin e dytë të grupit Xhihadi Islamik Palestinez, Khaled Mansour. Ndërkohë si pasojë e sulmeve kanë humbur jetën rreth 30 civile, mes tyre dhe fëmijë.

Sulmet në Gaza, Izraeli vret liderin e dytë të grupit Xhihadi Islamik Palestinez

Publikuar më: 7/8/2022, ora 21:49

Sulmet në rripin e Gazas vijojnë të përshkallëzohen. Izraeli raportohet të ketë vrarë liderin e dytë të grupit Xhihadi Islamik Palestinez, Khaled Mansour. Ndërkohë si pasojë e sulmeve kanë humbur jetën rreth 30 civile, mes tyre dhe fëmijë.