Sulmet terroriste në Paris, nis “gjyqi i shekullit”, i dyshuari u bërtet gjykatësve

I dyshuari kryesor i sulmeve terroriste që lanë 130 të vdekur në Paris, e përshkroi veten si ushtar i Shtetit Islamik dhe i bërtiti një gjykatësi të lartë në nisje të atij që është pagëzuar si gjyqi i shekullit, ditën e mërkurë.