Sulmet terroriste të 13 nëntorit, nis në Francë “gjyqi i shekullit” kundër të akuzuarve

Të gjithë sytë në Paris, ku nis sot, ai që është cilësuar si gjyqi I shekullit. Në një godinë të ndërtuar posaçërisht dhe nën kushte te rrepta sigurie, do të zhvillohet procesi gjyqësor ndaj të akuzuarve për sulmet terroriste të 13 nëntorit të vitit 2015.