Sulmi fizik ndaj Berishës, amerikanët, BE dhe Rama dënojnë dhunën

Publikuar më: 6/12/2022, ora 19:55

Sulmi fizik ndaj Berishës, amerikanët, BE dhe Rama dënojnë dhunën

Publikuar më: 6/12/2022, ora 19:55

Pas sulmit fizik ndaj kreut të opozitës kanë reaguar ndërkombëtarët dhe përfaqësuesit e lartë të politikës në vend.