Sulmi iranian, Mema: Ka filluar në 2021, kundërpërgjigje e sulmit të MEK dhe izraelitëve ndaj tyre

Publikuar më: 20/9/2022, ora 21:04

Sulmi iranian, Mema: Ka filluar në 2021, kundërpërgjigje e sulmit të MEK dhe izraelitëve ndaj tyre

Publikuar më: 20/9/2022, ora 21:04

Shumë është folur për sulmin kibernetik që ka goditur Shqipërinë por më të paqarta janë shkaqet që kanë shtyrë të akuzuarin zyrtar, Iranin, për të ndërmarrë një sulm aq mirë të planifikuar, që vuri në vështirësi vendin tonë. I ftuar në “Debat”, pedagogu dhe eksperti i marrëdhënieve ndërkombëtare Medlir Mema për t’ iu përgjigjur pyetjes bazohet te raporti i shpërndarë nga njësia kibernetike e Micrososft, e këtij shtatori, ku evidentohet një dinamikë sulmesh që fillon vitin e kaluar, dhe që sipas tij ka shumë aktorë të përfshirë.

Sulmi iranian, Mema: Ka filluar në 2021, kundërpërgjigje e sulmit të MEK dhe izraelitëve ndaj tyre

Publikuar më: 20/9/2022, ora 21:04

Shumë është folur për sulmin kibernetik që ka goditur Shqipërinë por më të paqarta janë shkaqet që kanë shtyrë të akuzuarin zyrtar, Iranin, për të ndërmarrë një sulm aq mirë të planifikuar, që vuri në vështirësi vendin tonë. I ftuar në “Debat”, pedagogu dhe eksperti i marrëdhënieve ndërkombëtare Medlir Mema për t’ iu përgjigjur pyetjes bazohet te raporti i shpërndarë nga njësia kibernetike e Micrososft, e këtij shtatori, ku evidentohet një dinamikë sulmesh që fillon vitin e kaluar, dhe që sipas tij ka shumë aktorë të përfshirë.