Sulmi kibernetik, Çipa: Urdhri i prokurorisë cenon të drejtën për informim

Publikuar më: 20/9/2022, ora 15:09

Sulmi kibernetik, Çipa: Urdhri i prokurorisë cenon të drejtën për informim

Publikuar më: 20/9/2022, ora 15:09

Kreu i Unionit të Gazetarëve Shqiptarë, i ftuar në Ditarin e mesditës, deklaroi se urdhri i prokurorit të Tiranës për ndalimin e publikimit të e-mail-eve të dalë nga sulmi kibernetik ka premisa të imtimidimit dhe censurës së medias, duke rënë në konflikt me ligjin shqiptar të së drejtës për t’u informuar.

Sulmi kibernetik, Çipa: Urdhri i prokurorisë cenon të drejtën për informim

Publikuar më: 20/9/2022, ora 15:09

Kreu i Unionit të Gazetarëve Shqiptarë, i ftuar në Ditarin e mesditës, deklaroi se urdhri i prokurorit të Tiranës për ndalimin e publikimit të e-mail-eve të dalë nga sulmi kibernetik ka premisa të imtimidimit dhe censurës së medias, duke rënë në konflikt me ligjin shqiptar të së drejtës për t’u informuar.