Sulmi kibernetik, opozita në komisionin e sigurisë kërkon informacion nga autoritetet

Publikuar më: 12/9/2022, ora 16:19

Sulmi kibernetik, opozita në komisionin e sigurisë kërkon informacion nga autoritetet

Publikuar më: 12/9/2022, ora 16:19

Ministri i Brendshëm, kreu i shërbimit informativ dhe drejtoresha e AKSHIT do të thirren në një seancë dëgjimore në Komisionin e Sigurisë të Kuvendit për të dhënë informacion mbi sulmin kibernetik nga Irani. Mazhoranca aprovoi kërkesën e opozitës, qëndrimet e së cilës ishin kritike për mënyrën se si janë shpenzuar fondet për të garantuar sigurinë kibernetike.

Sulmi kibernetik, opozita në komisionin e sigurisë kërkon informacion nga autoritetet

Publikuar më: 12/9/2022, ora 16:19

Ministri i Brendshëm, kreu i shërbimit informativ dhe drejtoresha e AKSHIT do të thirren në një seancë dëgjimore në Komisionin e Sigurisë të Kuvendit për të dhënë informacion mbi sulmin kibernetik nga Irani. Mazhoranca aprovoi kërkesën e opozitës, qëndrimet e së cilës ishin kritike për mënyrën se si janë shpenzuar fondet për të garantuar sigurinë kibernetike.